Saldžią bulvę (batatą) dažnai renkasi norintys paįvairinti savo mitybą, norintys sulieknėti ir sportuojantys. Saldi bulvė dažniausiai yra kepama orkaitėje, tačiau, jei neturite laiko, galite išsikepti keptuvėje. Pasigaminsite labai greitai, o skonis tikrai nustebins! Patiekalas tinka ir pietums, ir vakarienei.
Saldi bulvė (batatas) su tunu neįprastas, tačiau įdomus ir skanus derinys. Tunas dažniausiai būna tvirtos tekstūros ir sūrus, o saldi bulvė sušvelnina patiekalą.
Receptas iš mitybos plano www.emityba.lt
Ingredientai (apskaičiuojami individualiai):
Saldi bulvė;
Skardinė tuno (savo sultyse);
Šviežios daržovės;
Alyvuogės (sūryme);
Alyvuogių aliejus;
Gaminimo eiga:
Bulvę nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Keptuvėje vidutiniškai įkaitinkite aliejų ir bulvę apkepkite. Patiek su tunu (skystį nupilkite), daržovėmis ir alyvuogėmis. Skanaus!
Receptas iš www.emityba.ltmitybos plano. Užsisakę mitybos planą, tiksliai žinosite, kokio dydžio turi būti Jūsų porcija. Užsisakyti individualų mitybos planą galite čia: